avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiune creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiune creanta

buna ziua!
m-am inscris la masa credala impotriva unui creditor. nu cred ca ma pricep sa recuperez banii.#-o
Spuneti-mi daca exista firme care sa cesioneze creante. In ce fel se poate face si ce procent din datorie am speranta sa recuperez.
Cu multumiri,
Reeditare mesaj la solicitarea userului:
horia51 a scris:

buna ziua!
m-am inscris la masa credala impotriva unui debitor. nu cred ca ma pricep sa recuperez banii.#-o
Spuneti-mi daca exista firme care sa cesioneze creante. In ce fel se poate face si ce procent din datorie am speranta sa recuperez.
Cu multumiri,

Exista societati de recuperari creante...accesati optiunea "cautare" din acest forum si veti gasi numeroase discutii pe marginea subiectului.

In alta ordine de idei, de ce nu apelati la "factoring"?Aveti facturi neincasate?
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...

Obs.Puteti sa va modificati singur textul postat, timp de 24 de ore de la publicarea acestuia, accesand optiunea editare (partea dreapta jos a mesajului ce se doreste a fi modificat).

Cititi si Regulamentul de postare in forum:www.avocatnet.ro/content/tag...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna eremia 12 eremia 12 acum doi ani am luat,un credit de nevoi personale de la Citi bank,atunci aveam un salariu de 2600 ron creditul fiind de 34000 ron ,am platit pina acum am ... (vezi toată discuția)
Debitor in reorganizare judiciara annabela annabela Buna seara, as dori sa aflu in ce masura poate fi utilizata ordonanta de plata conform NCPC pentru recuperarea unor datorii de la un debitor aflat in ... (vezi toată discuția)
De ce ma ameninta si chiar au acces la contul meu de salariat si de ce banca le da informatii despre cont DANIEL2FILIP DANIEL2FILIP acum un an am avut un abonament la [editat] pe care nu lam folosut si o firma de recuperari ma tot ameninta ca trebuie sa platesc suma de 1100 lei taxa de ... (vezi toată discuția)