avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperisul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperisul blocului

Buna ziua
Ce sunt obligata sa platesc la intretinerea acoperisului sau acoperirea blocului?Tin sa mentionez ca acum este acoperit cu membrana si mi se solicita plata a 600 lei in 4 luni pentru construirea unei mansarde care cica ar fi hotarirea sedintei din scara blocului de care eu nu am auzit
stiu ca sunt obligata sa platesc la refacerea cu membrana nu la ditamai acoperisul

Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 15:09, 14 Mai 2011
1-Atentie sporita pentru ca faceti referire la 2 situatii distincte
a-intretinerea si reparatia acoperisului care este parte comuna ,reprezinta responsabilitatea asociatiei de proprietari,se executa cu respectarea normelor in vigoare ,de perioda de la ultima reparatie,hotararea a adunarii generale,etc
b-mansardarea este o procedura care necesita acordul a mininum 2/3 din proprietari
2-Reparatia la acoperis de regula pentru garantarea calitatii executa integral pe intreaga suprafata a terasei
Nu se acorda garantie pentru lucrarile executate partial
daca mansardarea s-a facut legal, in mod automat firma care a executat lucrarea trebuia sa refaca si hidroizolatia, deci e cuprinsa in pret. daca nu e asa devina e cel ce a facut contractul
Tehnic va precizez ca daca s-a intervenit in directia mansardarii,atunci obligat a fost eliminat stratul de hidroizolatie aplicat pe vechea suprafata de terasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terase nelumihai nelumihai Buna dimineata! Suntem o asociatie de propietari si avem urmatoarea problema: In anul 2008 a fost refacuta terasa blocului de catre vechea conducere ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatia, comuna sau privata? Almaris Almaris Buna ziua. As dori sa intreb daca hidroizolatia balcoanelor si teraselor dintr-un imobil de locuit aflate in proprietate privata este parte comuna sau privata. ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)