Buna ziua
Ce sunt obligata sa platesc la intretinerea acoperisului sau acoperirea blocului?Tin sa mentionez ca acum este acoperit cu membrana si mi se solicita plata a 600 lei in 4 luni pentru construirea unei mansarde care cica ar fi hotarirea sedintei din scara blocului de care eu nu am auzit
stiu ca sunt obligata sa platesc la refacerea cu membrana nu la ditamai acoperisul
1-Atentie sporita pentru ca faceti referire la 2 situatii distincte
a-intretinerea si reparatia acoperisului care este parte comuna ,reprezinta responsabilitatea asociatiei de proprietari,se executa cu respectarea normelor in vigoare ,de perioda de la ultima reparatie,hotararea a adunarii generale,etc
b-mansardarea este o procedura care necesita acordul a mininum 2/3 din proprietari
2-Reparatia la acoperis de regula pentru garantarea calitatii executa integral pe intreaga suprafata a terasei
Nu se acorda garantie pentru lucrarile executate partial
daca mansardarea s-a facut legal, in mod automat firma care a executat lucrarea trebuia sa refaca si hidroizolatia, deci e cuprinsa in pret. daca nu e asa devina e cel ce a facut contractul
Tehnic va precizez ca daca s-a intervenit in directia mansardarii,atunci obligat a fost eliminat stratul de hidroizolatie aplicat pe vechea suprafata de terasa