avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transfer bancar neefectuat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transfer bancar neefectuat

Buna ziua ,
Am transferat bani din contul meu de la banca [EDITAT], in contul bancii [EDITAT] din Spania ( care lucreaza cu penitenciarele ) au trecut 15 zile lucratoare iar banii nu au ajuns in Spania .Am intrebat la [EDITAT] care este cauza de nu au intrat banii in cont in Spania ,am primit raspuns ca banii sunt plecati dar nici ei nu au cunostinta de ce nu au ajuns .Am revenit la [EDITAT] pentru a lamuri cauza ,dar nimeni competent a da explicatii nu doreste sa stea de vorba cu mine ,imi spun sa mai astept inca o saptamana si dupa care sa revin la ei ,sa vada ce pot sa faca .Banii in mod normal ajung in 4 zile ,hai 6 ,dar in niciun caz sa astept o luna de zile . Contul este ok am mai facut transfer bancar si au ajuns in 4 zile .Am sunat si la banca [EDITAT] si am primit acelasi raspuns ,contul este corect dar banii nu au intrat .
Am rugat la [EDITAT] sa se verifice traseul baniilor sa se vada unde s-au blocat ( ori ii duce cineva cu trotineta ) mi-au raspuns ca nu au cum sa faca asa ceva .
Ce pot face in aceasta situatie cand nimeni ,in afara operatoarei de la ghiseul [EDITAT] nu doreste sa lamureasca problema ? Sa apelez la OPC?

Multumesc !

Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.
Au scos un extras de cont din care se vede ca banii au plecat din contul meu ,si [EDITAT] si-a oprit comisionul pentru transferul efectuat.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont marianturtoi marianturtoi Am primit in contul meu la [banca] Slobozia suma de 100 euro la data 16.09.2011,cand am mers la ghiseul bancii Slobozia m-i s-a spus ca am contul blocat de ... (vezi toată discuția)
Atm - l-am folosit si am fost inselat POMPILIU1 POMPILIU1 AM SOLICITAT O SUMA DE BANI LA BANCOMAT [editat] BANK, BANII NU I-AM PRIMIT, IN SCHIMB APARATUL MI-A DAT O HIRTIUTA CU INSCRISUL ,,EROARE DISPENSER,, CIND AM ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executor alexandru andra alexandru andra Buna ziua Am primit o somatie si un titlu executoriu cu privire la taxele ce le am de achitat la Bugetul statului cu angajatii. Somatia a fost emisa de ... (vezi toată discuția)