avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie si titlu executor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie si titlu executor

Buna ziua

Am primit o somatie si un titlu executoriu cu privire la taxele ce le am de achitat la Bugetul statului cu angajatii.
Somatia a fost emisa de catre administratie in data de 19.06.2009 si trimisa prin posta la data de 29.06.2009, primita de Societate la 30.06.2009.
In data de 03.07.2009, merg la Banca si imi spune ca in conturile societatii este 0. si ca la data de 01.07.2009 au fost blocate de catre cei de la administratie.
Problema este ca cei de la banca spun ca au primit somatia si ne-au si executat...si ca ei nu au primit pagina unde spune ca in 15 zile de la luarea la cunostinta si ca asa fac EI.
Cer extras de cont
si nu imi da pentru data de 01.07.2009 si revin a 3 zi si cer din nou. Mentionez ca intre timp mi s-au mai virat niste bani in cont, dar vad ca pe acestia ii lasa...oare si-au dat seama ca au gresit??
Oricum maine, luni ma duc sa depun contestatie si la Judecatorie si la Banca(banca mi-a luat comision de poprire de 100E pentru executare) oare este normal sa imi ia acest comision..??
I-am intrebat cum se calculeaza acest comision si mi-au raspuns ca indiferent de suma comisionul este de 100E.
Ce pot sa fac in aceste conditii??
Pot cere daune avand in vedere ca banca mi-a blocat contul si nu am mai putut face niciun fel de operatiuni bancare
in aceasta perioada?(platii leasing, transfer intre beneficari> etc)??

PLEASE ...HELP////
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 05:54, 13 Iulie 2009
banca a procedat corect, avand in vedere datoria si dispozitiile codului fiscal. poti face contestatie la executare in termen de 15 zile de la data executarii daca ai motive sa castigi, daca nu cheltuiesti timp si bani de geaba, mai pe inteles numai daca nu datorezi suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Poprire anaf fify1 fify1 buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014 in somatie scrie ca am 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)