avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ANAF

buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014

in somatie scrie ca am 15 zile de la data primirii sa achit datoria dar azi 14.11.2014 m-am trezit cu contul blocat.

doresc sa stiu daca este sau nu corecta procedura
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:26, 17 Noiembrie 2014
Daca au venit impreuna asa se intampla, e posibil sa fi venit mai inainte o alta somatie care nu a fost achitata, dar si la aceasta daca a fost platita puteti depune contestatie si in termen de 15 zile sa fie lamurita problema, banca este obligata sa blocheze suma conformp popririi dar nu vireaza banii imediat.
am inteles, impreuna au venit dar nu au trecut 15 zile nici de la emiterea lor, nu vorbesc de data primirii. Somatia si Titlul Executoriu au fost emise pe 04.11.2014 iar azi suntem in 14.11.2014 si contul este blocat de pe data de 12.11.2014

Suma nu este mare si oricum doream sa o achit insa ma deranjeaza faptul ca cred ca s-a facut un abuz iar eu asta nu acceptsi voi face tot ce imi sta in putere sa raportez acest lucru
inteleg asa am patit si eu, dar eu spun ca inainte sa trimita titlul executoriu este posibil sa fi mai trimis o somatie/sau instiintare de plata, dar cred ca fiind datori la buget pe care noi ni le asumam prin declaratiile depuse devin automat executabile, mai inainte nici nu primeam instiintare sai poprirea prin posta ci doar ma trezeam cu contul blocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie instintare bryan bryan La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141 eu ... (vezi toată discuția)
Instiintare infiintare poprire magyari magyari Art. 454 cod de procedura civila spune asa: \"Poprirea se înfiinţează fără somaţie, prin adresă însoţită de o copie certificată de pe titlul ... (vezi toată discuția)
Executare silită. este legal să mi se blocheze contul fără înștiințare prealabilă? miaunica74 miaunica74 Bună ziua este legal sa mi se blocheze contul de salarii de un executor judecătoresc fără a fi înștiințați în prealabil despre ce este vorba (vezi toată discuția)