Daca au venit impreuna asa se intampla, e posibil sa fi venit mai inainte o alta somatie care nu a fost achitata, dar si la aceasta daca a fost platita puteti depune contestatie si in termen de 15 zile sa fie lamurita problema, banca este obligata sa blocheze suma conformp popririi dar nu vireaza banii imediat.
am inteles, impreuna au venit dar nu au trecut 15 zile nici de la emiterea lor, nu vorbesc de data primirii. Somatia si Titlul Executoriu au fost emise pe 04.11.2014 iar azi suntem in 14.11.2014 si contul este blocat de pe data de 12.11.2014
Suma nu este mare si oricum doream sa o achit insa ma deranjeaza faptul ca cred ca s-a facut un abuz iar eu asta nu acceptsi voi face tot ce imi sta in putere sa raportez acest lucru
inteleg asa am patit si eu, dar eu spun ca inainte sa trimita titlul executoriu este posibil sa fi mai trimis o somatie/sau instiintare de plata, dar cred ca fiind datori la buget pe care noi ni le asumam prin declaratiile depuse devin automat executabile, mai inainte nici nu primeam instiintare sai poprirea prin posta ci doar ma trezeam cu contul blocat.
Mai trebuie instintare
bryan
La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141
eu ... (vezi toată discuția)