avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot accesa fonduri europene?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot accesa fonduri europene?

buna ziua
am facut un SRL-D (programu cu 10 000 de euro de la stat) pot accesa fonduri europene in cazu in care nu imi accepta planu?multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:28, 14 Mai 2011
Poti ca persoana juridica, in toate proiecte care admit ca beneficiari persoane juridice. Nu schimba nimic daca nu ati avut noroc cu acest plan de afaceri. Tot persoana juridica esti de acum incolo. Ai capacitatea juridica. Nimeni obliga sa fie SRL sau societatea pe actiune, etc. sau SRL-D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl bob02008 bob02008 Buna ziua. Am un srl-d de un an si ceva. Inca nu am aplicat pentru aprobarea celor 10 000 de euro nerambursabili. Doresc sa imi deschid un SRD de la 1 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene si afaceri Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Din pacate nu stiu prea multe despre fondurile europene dar mai stiu cate ceva despre afaceri. Ma gandeam la urmatoarea posibilitate: vorbesc cu ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)