avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare srl

Buna ziua. Am un srl-d de un an si ceva. Inca nu am aplicat pentru aprobarea celor 10 000 de euro nerambursabili. Doresc sa imi deschid un SRD de la 1 ianuarie. Daca o sa infiintez si a doua societate voi mai putea fi eligibil cu acest srl-D pr aprobarea planului. stiu ca la infiintare nu trebuia sa am nicio activitate juridica pe numele meu sau nicio colaborare intr-o alta societate comerciala. insa nu mi s-a spus nimic daca dupa infiintare mai pot infiinta o alta societate. Sincer nu as vrea sa pierd aceasta oportunitate. Mentionez ca in acest srl-D sunt asociat 50% - 50% cu un partener. domeniu de activitate este comert. vreau sa mi deschid un bussines in domeniul serviciilor. Multumesc! astept raspunsurile dumneavoastra. Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 15:19, 14 Noiembrie 2015
Va puteti deschide alta societate, dar nu SRL-D(chiar daca il inchideti, altul nu se mai poate)
Sunt constient ca merge , ideea e sa nu imi afecteze srl-d ul deschis. Adica sa nu mai fiu eligibil pentru planul de afaceri pentru cei 10 000 de euro. asta intrebam
Nu va afecteaza SRL-D sau fondurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Finantari europene mela_grl2000 mela_grl2000 Buna ziua, Doresc sa deschid o librarie in Bucuresti. Se incadreaza ca proiect eligibil in cadrul finantarilor europene nerambursabile? Daca nu, proiectul ... (vezi toată discuția)
Program minimis 2015 Cristina2015 Cristina2015 care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program? (vezi toată discuția)