avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut Buletin(gasit dupa depunerea actelor)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut Buletin(gasit dupa depunerea actelor)

Mi-am pierdut buletinul, iar pentru ca trebuie in curand sa plec din tara(neavand pasaport) am depus imediat actele pentru un nou buletin.
As vrea sa stiu daca as putea sa anulez actele, pentru ca probabil noul buletin nu o sa iasa pana in data cand am programata plecarea?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:25, 18 Mai 2011
Nu cred. Oricum puteti merge si la ei sa intrebati.
Contactati serviciul specializat de evidenta populatiei si in raport de stadiul procedurii,se va dispune masura in consecinta
Nu mai aveti ce face, CI odata decalarata pierduta este anulata. Cand mergeti sa va ridicati noua CI sunteti obligat sa predati vechea CI.
Nu poate dura prea mult pana va fi gata noua CI :luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Nu exista decat posibilitatea predarii vechii carti de identitate la data ridicarii celei noi
Se preda vechiul buletin. Asta e cea mai simpla procedura. Sau dati-i foc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate anulata! alexxandru30 alexxandru30 am pierdut CI si am fost la evidenta populatiei, acestia au eliberat o noua CI,dupa cateva luni cineva mi-a adus-o acasa pe ce-a veche (CI anulat), am ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Certificatul de casatorie Iuliannnn Iuliannnn Teoretic, sotia mea in momentul casatoriei civile, la starea civila a prezentat originalul. Acum a mers sa schimbe buletinul pe noul nume, cel al meu, si a ... (vezi toată discuția)