avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire in leg. cu art.143lit. a si d dinHG 1391/2006
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire in leg. cu art.143lit. a si d dinHG 1391/2006

Va rog sa ma ajutati cu o explicatie /interpretare alacestui Hg privind Reg.de aplicareal OUG 195/2002 privind circulatia pe drumr din partea dvs,urile publice de unde rezulta ,simplificat,ca este interzis sa parchezi pe trotuar sau lanaga daca nu este cca 1 m pt pietoni si ,este interzis parcarea/blocarea caii de acces care deserveste accesul propietarului...la aceasta situatie doresc eu un ajutor din partea dvs ,si anume ce inseamna cale de acces ,se refera strict la acces auto,adica poarta pt.masina sau este vorba de orice cale de acces,intrare i,pt. ca desi nu exista intrare de masina un riveran poate avea masina deci are nevoie de loc pentru masina...eventual in fata propriei case...va rog sa-mi dati si mie un sfat,o indrumare ,ce ar trebui sa fac pentru a parca in fata casei legal,fara sa am discutii cu diversi,care doresc acelasi lucru. Precizez ca straduta are sens unic,si cca 150m lungime...multumesc 1
Cel mai recent răspuns: ContSters59011 , utilizator 18:25, 12 Iulie 2008
Aveti raspunsul la solicitare la cealalta postare a dvs.
multumesc, dar...si in cazul acesta ,nu mi-ti raspuns la intrebare ; si la postarea cealalta intrebarea mea se referea la ba,temeiul legal in care as putea solicita sau nu,adica daca ma puteam "lega' de ceva. Adresa catre serviciul sistematizare am facut,urmeaza sa primesc raspuns,si sa mai fac niste demersuri...doream un sfat mai ..avizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei ludo ludo Locuiesc la curte , pe o straduta unde trotuarul are doar 50 cm latime iar straduta 3,5m. Pietonii sunt foarte putini si circula numai pe carosabil deoarece ... (vezi toată discuția)