avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se inregistreaza in contabilitate voucherele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se inregistreaza in contabilitate voucherele remise?

Firma noastra a incheiat un contract cu [editat de admin: o companie care vinde cupoane pentru reduceri colective] pentru realizarea unei campanii de promovare la nivel national.Factura de servicii emisa de ei are val de 200 lei,iar valoarea voucherelor remise de 500 de lei, de asemenea am primit si o scrisoare de compensare cu aceste sume, iar diferenta de 300 de lei ne-au platit-o prin banca.
Cum inregistrez aceasta scrisoare de compensare?
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: simona_simion , utilizator 09:54, 6 Iunie 2011
Ati aflat cum se fac astfel de inregistrari in contabilitate?Prin aceasta problema trec si eu si nu stiu ce inregistrati as putea sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare la incasare geanta prin promotie 50% romeo mart romeo mart am vindut in noiembrie o geanta marochinarie primita in gestiune ca pret vinzare cu 200 lei . a fost in luna noiembrie o promotie de 50 % la marochinarie dar ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva ani77 ani77 Buna seara, am preluat acum o saptamana o firma care are destul de multe probleme. In momentul in care am primit baza de date de la fosta contabila am observat ... (vezi toată discuția)
Diferente curs valutar aleius aleius Buna ziua, am preluat o firma de la 01.01 cu urmatoarea situatie: - pe data 01.10 a inregistrat fact. furnizor extern 1000 euro*3.5 = 3500 ron - pe data de ... (vezi toată discuția)