avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intregire norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intregire norma

Buna ziua, in cazul in care sunt angajata intr-o institutie cu 1/2 norma si in cadrul aceleeasi institutii in urma pensionarii unei persoane s-a eliberat un post cu 1/2 norma dar in alta functie, eu ar trebui sa dau concurs pentru acel post sau poate sa mi se intregeasca norma., pentru ca asi dori sa trec la norma intreaga.Voi avea, in caz de raspuns favorabil doua contracte sau mi se va face act aditional la contract/ in acest caz actul aditional va fi pe perioada determinata, pana la deblocarea posturilor sau pe perioada nedetreminata?
Multumesc!:):)

Alte discuții în legătură

Trecerea pe o perioada determinata pe un post cu studii superioare a unui salariat din institutie gabiisuf gabiisuf Intr-o institutie publica un salariat incadrat pe un post de referent de specialitate cu studii superioare pleaca in concediu fara plata (suspendare CIM) pe o ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Nico leta Nico leta Buna ziua, Situatia se prezinta astfel: institutia publica organizeaza concurs pentru ocuparea unui post intreg, vacant, de executie, pe perioada ... (vezi toată discuția)
Mutarea de pe un post pe altul mihador mihador Buna ziua.As dori sa -mi spuneti cum se procedeaza legal in cazul mutarii de pe un post pe un altul similar in cadrul aceleiasi institutii,dar in alt ... (vezi toată discuția)