avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutarea de pe un post pe altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutarea de pe un post pe altul

Buna ziua.As dori sa -mi spuneti cum se procedeaza legal in cazul mutarii de pe un post pe un altul similar in cadrul aceleiasi institutii,dar in alt compartiment.Mentionez ca nu se modifica nici functia si nici incadrarea.(mai exact de la contabilitate la resurse umane),si este vorba de institutie publica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 9 Februarie 2016
Mutarea in cadrul aceleeasi institutii se poate face numai daca sunteti funstionar public.

Daca sunteti personal contractual, schimbarea locului de munca poate avea loc numai prin incheierea unui act aditional la c.i.m. incheiat in acest sens.
Va multumesc mult.Deci, fiind vorba de personal contractual se va incheia un act aditional la cim,nu este nevoie de examen sau concurs,avand in vedere ca angajatul are diploma de absolvire a cursului de perfectionare r.u.Se transmite in REVISAL?
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
mihador, utilizator
Modificarea locului de munca nu se opereaza in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare b123 b123 Functionar public intr o institutie publica se poate muta la Politia Locala? (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Functionar public angajat pe perioada determinata alexandra_g alexandra_g Poate fi un functionar public care este angajat pe perioada determinata [u] transferat [/u] pe un alt post vacant (titularul acestui post vacant avand ... (vezi toată discuția)