din 2008 sunt viceprimar intr-o comuna. in 2009, la 1 martie am fost dat afara din functie. am actionat in contencios-administrativ si am castigat. consiliul local a facut recurs la curtea de apel unde le-a fost respins. hotararea a ramas definitiva, irevocabila si cu titlu executoriu. am fost repus in functie la data de 19 aprilie 2010. mentionez ca in tot acest timp, in locul meu a fost numit alt viceprimar care a ridicat salariile. prin hotarare, li se cere sa mi se achite salariie din momentul demiterii mele pana la repunerea mea in functie. vazand ca nici nu se gandesc sa se conformeze hotararii, am apelat la un executor. acesta le-a trimis somatie si le-a dat la dispozitie 6 luni sa imi achite salariile. din momentul primirii somatiei, aveau 10 zile la dispozitie pentru a face contestatie la somatie. nu au facut nimic, iar acum, cand au trecut si cele 6 luni, invoca ordonanta 71/2010 prin care mi se vor da salariile in 3 transe, astfel: 33% in 2012, 33% un 2013 si 34% in 2014. ideea este ca la o comuna vecina, acelasi caz similar, consiliul local a facut contestatie la somatie, invocand aceeasi ordonanta, iar instanta a respins contestatia. ce imi recomandati? il pot actiona penal pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari de instanta cu titlu executoriu?
Administratie publica locala
In iunie 2009 am cistigat in instanta niste sporuri salariale retroactive din 2004 pina in 2006.Primarul da dispozitie in baza O.U.G. nr.71/2009 in 4 martie ... (vezi toată discuția)