avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PRESCHIMBARE PROPRIETAR FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PRESCHIMBARE PROPRIETAR FIRMA

Buna ziua, de ce acte este nevoie pentru preschimbare proprietar si sediu social la o firma de taxi? Astept raspunsuri, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Petrisor , Consilier juridic 11:40, 16 Mai 2011
Ce forma de organizare juridica e firma, srl, pfa, etc? In principiu dumneavoastra vindeti firma unei alte persoane(partile sociale pe care le detineti, daca sunteti asociat unic la un srl).
In functie de forma de organizare juridica va putem da informatiile exacte.
Pentru operatiunea pe care intentionati sa o efectuati sunt necesare o serie de acte, redactate acte cu care trebuie sa mergeti apoi la Oficiul Registrului Comertului.
Va puteti interesa si direct la Serviciul Juridic din cadrul Oficiului Registrului Comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online comercializare articole textile - pfa/ii/if/srl/srl-d? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Intenționez să deschid un magazin online având ca principala activitate comercializarea produselor textile(artizanat) realizate atât de mine ... (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)