avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inspector protectia muncii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inspector protectia muncii

cf noilor reglementari al codului muncii,daca am diploma de inspector protectia muncii, am dreptul de a lucra la mai multe firme, cu 2-3 ore, ce trebuie sa fac ca sa obtin autorizatia si stampila de la itm?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160319 , utilizator 23:02, 25 Mai 2011
NU!
Pentru a activa ca PFA in domeniul SSM -ului (Protectia muncii) trebuie sa aveti calificarea de evaluator de risc, pe care nu o puteti obtine daca nu aveti studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa nico123 nico123 Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii? Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)
As vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, ce trebuie sa indeplinesc...? patrascu4986 patrascu4986 as vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, Ce trebuie sa indeplinesc...? Va multumesc! (vezi toată discuția)