avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, Ce trebuie sa indeplinesc...?

as vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, Ce trebuie sa indeplinesc...?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aurelian Stancu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 01:28, 7 August 2013
Va raspund pentru ssm pentru celelalte sunt mai simple. Revisalul il face de obicei inspectorul de resurse umane. Salarizarea o face de obicei ori inspectorul de resurse umane ori contabilul. Exista si functia de inspector salarizare COR 335903. Practic pentru a face resurse umane/salarizare e simplu. Urmati cursurile sau angajati pe cineva care are deja aceste diplome. La ssm situatia se complica. Pentru a fi autorizat ca si companie care asigura serviciu externalizat de ssm trebuie sa:
1. Urmati cursurile: inspector ssm / specialist ssm de 80 de ore. (la specialist studii superioare)
2. Urmati cursurile de evaluator de riscuri ssm (pentru asta trebuie sa aveti facultate tehnica terminata)
3. Vechime in domeniu 5 ani de zile (dovedite cu acte).
4. Autorizarea a firmei de catre ITM pentru servicii externalizate de ssm.

In cazul in care nu doriti sa urmati toate cursurile astea puteti angaja un evaluator cu baza la dumneavoastra care sa indeplineasca toate criteriile mentionate mai sus.

Si nu in ultimul rand nu uitati ca societatea sa aibe CAEN-urile pentru desfasurarea activitatilor mentionate de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi poate explica si mie cineva conform art.50 din ... sophia0406 sophia0406 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform art.50 din hg 1425/06 pentru a putea devenii sef serviciu extern. Experienta mea se apropie de 5 ani ca si ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sau lucrator desemnat ssm Hope93 Hope93 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti, am liceul tehnic, absolventa de ASE(studii de lunga durata) si recent am facut un curs de SSM de 80 de ore, in baza ... (vezi toată discuția)