avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale salariat imprumuta firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

salariat imprumuta firma

Buna ziua tuturor!
Un salariat, care nu are functie de administrator sau asociat cum poate imprumuta firma daca aceasta a ramas temporar fara lichiditati?
Simplu, inchei un contract de imprumut (poate fi si comodat). Ca sa nu ai probleme, asociatii/actionarii sa hotarasca in urma convocarii aga ca au nevoie de banii tai. Cere si garanti. Numai de bine!i
Contract de impurmut, in care sa se precizeze scadentele, data de returnare a imprumutului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)
Dividende neridicate dorin6211 dorin6211 Sunt asociat intr-o societate s.rl. cu o participare de 9%. Ceilalti asociati au 24%, 31% respectiv 36 %. La AGA din 2016 in procesul verbal se stipuleaza: ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator vasii vasii Buna ziua ! Ma aflu intr-o situatie neplacuta si as dori sfaturi daca este posibil. Am fost administrator la un SRL pana in Iulie 2003 cand am ... (vezi toată discuția)