avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de trafic de droguri

este cazul unui prieten(23 de ani) care a fost prins cu 0,5 .a fost luat de politisti,batut ,tinut la ei vreo 2 zile cand in final au hotarat sa-i de-a drumul cu conditia sa-i ajute in prinderea celor care ii furnizau drogul.colaborarea a durat 1 an de zile ...dar intr-o zi au hotarat sa-i faca dosar ...nerecunoscand nici o colaborare si din martor in proces ajunge inculpat.la anii lui(23) este incapatanat si vrea sa se reprezinte singur sau cu avocat din oficiu si sa se apere .as vrea sa-l ajut dar nu stiu cum.ar trebui sa-l sfatuiesc sa-si caute un avocat bun? sunt destul de serioase acuzatiile? oare chiar nu tine cont politia de cuvantul dat ?ce ma sfatuiti?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andrei Rotiu , Consultant fiscal 20:33, 17 Mai 2011
Este o acuzatie deosebit de grava....sfatul meu este sa-si angajeze aparator .
probabil ca nu prea a colaborat.
foarte greu sa scape .
Isi face o ambitie in a se reprezenta singur,sau cu av.din oficiu,copilareasca.Insistati dvs.sa-si angajeze un avocat specializat pe asemenea cazuri,ca nu-i usor deloc.Ceva s-a intimplat intre el si pol.de acum este acuzat.
Insistati in apararea aleasa,nu numita din oficiu..:luck:
Discutati cu el , cu parintii lui , cu o persoana pe care o respecta in mod deosebit pentru a-l convinge sa apeleze la un avovat bun , care sa il ajute efectiv.
Ambitiile de acest gen , nu numai ca sunt puerile , dar sunt chiar daunatoare viitorului sau.
va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc . buna ziua sunt acuzat de trafic ... Flaviusstoican Flaviusstoican Este sau nu forma continuata a Trafiicului de droguri de mare risc? Buna ziua sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc in forma continuata . In luna ... (vezi toată discuția)