avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Am facut cerere de concediu fara plata si mia fost refuzata verbal ,fara a-mi spune motivul. Ce pot face sa raman in concediu fara plata ?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 08:21, 19 Mai 2011
Pentru ce motiv ati cerut cateva zile de concediu fara plata? Concediul fara plata nu e obligatoriu pentru orice motivare a dumneavoastra, asa cum e concediul de odihna.
crucy a scris:

Am facut cerere de concediu fara plata si mia fost refuzata verbal ,fara a-mi spune motivul. Ce pot face sa raman in concediu fara plata ?

Acordarea CFP este conditionata de acordul ambelor parti ... prin urmare, nu aveti cum sa-l obligati pe angajtor sa vi-l aprobe.
Am cerut pentru situatii/probleme personale!
Conform legii aveti dreptul la concediu fara plata. Vedeti care sunt prevederile din regulamentul intern al firmei sau daca aveti contract colectiv. Poate ati depasit numarul zilelor acordate de catre angajator/angajat.
Daca nu, mai depuneti o data cererea si sa va motiveze raspunsul in scris.
Bafta!
suciu_diana a scris:

Conform legii aveti dreptul la concediu fara plata. Vedeti care sunt prevederile din regulamentul intern al firmei sau daca aveti contract colectiv. Poate ati depasit numarul zilelor acordate de catre angajator/angajat.
Daca nu, mai depuneti o data cererea si sa va motiveze raspunsul in scris.
Bafta!

Conform legii, angajatorul nu este obligat sa aprobe CFP.

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in loc de concediu legal de odihna daniel_toma daniel_toma Sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Am efectuat 15 zile din concediul de odihna legal (dintr-un total de 24). Societatea la care ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata valentin24 valentin24 pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana. cand am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna Chris_is_tc Chris_is_tc Buna ziua, Am o intrebare privind incetarea contractului meu de munca cu o firma x.Am incheiat un contract de munca determinata pana-n data de 24.08.2010. ... (vezi toată discuția)