avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Am facut cerere de concediu fara plata si mia fost refuzata verbal ,fara a-mi spune motivul. Ce pot face sa raman in concediu fara plata ?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 08:21, 19 Mai 2011
Asa este, angajatorul nu este obligat sa aprobe CFS-urile, insa cum angajata are dreptul prin lege, angajatorul ar trebui sa ii poata raspunde motivat macar de ce nu i le aproba....parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in loc de concediu legal de odihna daniel_toma daniel_toma Sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Am efectuat 15 zile din concediul de odihna legal (dintr-un total de 24). Societatea la care ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata valentin24 valentin24 pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana. cand am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna Chris_is_tc Chris_is_tc Buna ziua, Am o intrebare privind incetarea contractului meu de munca cu o firma x.Am incheiat un contract de munca determinata pana-n data de 24.08.2010. ... (vezi toată discuția)