avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil

Buna ziua.In 2006 protopopiatul reformat a deschis proces pentru recuperarea terenurilor ce au fost date la mai multe persoane dupa 1989 ,Si noi am primit din acest teren in schimbul unui loc pe care cap-ul la inpartit si si-au construit case.ni sa dat TITLU DE PR0PRIETATE iar acum din nou avem proces , deoarece biserica vrea inapoi terenul.Primaria nu are alt loc ce va fi cu acest teren?si cum ramane cu noi daca ni sa dat titlu ,acum in 20.mai avem proces.Cu respect Ana
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 20:34, 15 Mai 2011
Problemele funciare sunt foarte multe si incurcate "incurcate sunt caile DOMNULUI;;;!!!". Daca biserica aduce dovezi ca fondul funciar este proprietatea bisericii, T.P. este atacat de nulitate absoluta, si Dv. si consangenilor Dv. Primaria este obligata sa va dea din rezerva primariei...Alta solutie nu este. Nici pe acei care au case pe suprafetele de teren ale Dv. date de CAP si au case pe terenul Dv. nui poate evacua. Este o problema destul de incurcata..Secces..:((
Prevederile L.18/1991 prevad posibilitatea ca atribuirea terenurilor sa nu se faca neaparat curespectarea vechilor amplasamente.
Fiind mai multi cetateni carora li s-au emis titluri de proprietate pe respectivul amplasament, statul ar fi obligat sa asigure o siguranta, in sensul ca amplasamentul respectiv a intrat in circuitul civil si protopopiatul sa primeasca teren in alta parte.
Nu este vina d-voastra ca Primaria nu mai are loc, pt.ca acum, sa va dea afara.
In sensul acesta sunt si mai multe spete CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate anulate de comisia judeteana OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Comisia județena pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor în 2006 hotarește revocarea a 30 titluri de proprietate, teren ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate PatraDorel PatraDorel In timp ce ma judecam cu Comisia locala de fond funciar oras Brezoi, jud. Valcea pentru a ma pune in posesie pe un teren expropriat, o alta persoana obtine ... (vezi toată discuția)