avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru cei care inca sunt studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru cei care inca sunt studenti

Buna ziua am si eu o intrebare , pot beneficia de ajutorul de somaj daca inca sunt studenta si nu gasesc un loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:07, 15 Mai 2011
Nu puteti beneficia de ajutor de somaj daca sunteti student la zi.
Daca ati devenit somer in urma unei concedieri puteti beneficia de indemnizatie de somaj chiar daca sunteti studenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in timpul facultatii lanna6791 lanna6791 Sunt in anul II la facultate, frecventa redusa, insa in perioada asta am lucrat la o firma, care acum m-a concediat. Intrebarea mea e daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Somaj daca sunt student adelina19 adelina19 Buna ziua! Sunt studenta la zi, in anul 3 la universitate de stat, dar nu sunt la buget, si nu am fost niciodata.In tot acest timp am lucrat cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? anyanca anyanca buna ziua ,as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj daca am 1 an de munca implinit de la ultimul somaj.Si a doua intrebare este, daca sunt studenta la zi ... (vezi toată discuția)