avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general scadenta facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

scadenta facturi

Scadenta unei facturi poate fi specificata in contractul in baza caruia se emite factura ?chiar daca nu a fost specificata pe factura
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:58, 16 Mai 2011
scadenta facturii este instantanee, adica se achita imediat ce a fost emisa, numai daca ea nu este emisa in baza unui contract cu executare succesiva. daca exista un contract cu executare succesiva nu este neaparat nevoie ca in cuprinsul acesteia sa fie trecut termenul de plata, se poate specifica doar contractul in baza careia este emisa.
Da. Puteti face asa. Tot acolo puteti avea si termene pentru care se impun penalitati si conditii pentru reziliere, in caz ca nu s-a platit, cat si daune ce se pot pretinde celuia care nu si-a respectat obligatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probabilitate deschidere insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Daca emit bilete la ordin cu scadenta cuprinsa intre 12- 14 luni calendaristice de la emiterea facturii catre un furnizor , de la care am ... (vezi toată discuția)
Sume necuvenite danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua tuturor! Am rugamintea sa me indrumati in urmatoarea problema:In baza unui contract de vanzare cumparare si a unei facturi proforme s-a achitat o ... (vezi toată discuția)
Executare silita in baza unui contract ? oti oti Am un contract de prestari servicii (intretinere retea calculatoare) care prevede termen de preaviz in caz de reziliere unilaterala aproape un an.Ce sanse ... (vezi toată discuția)