avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru tulburarea linistii publice

am primit amenda pentru deranjarea ordinii publice in valoare de 200 de roni, daca nu o platesc, ce poate sa se intample ? e posibil sa fiu trimis in judecata si sa mi se ia lucruri din casa in valoare a 200 de roni... ? se baga la impozit... ? a trecut cam o luna de cand am primit o
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 21:47, 18 Mai 2011
Neachitarea amenzii va avea drept consecinta,informarea autoritatilor fiscale care vor introduce suma in debitul dvs
Posibil ca autoritatea fiscala sa va precizeze debitul cu ocazia comunicarii obligatiilor fiscale pentru 2012
Neplata amenzii poate duce la executarea silita pana la concurenta respectivei sume , asupra bunurilor sau venturilor realizate de dvs
iaintea de executarea silita veti fi anuntata.....deoarece e mai simplu sa cooperati decat sa va execute..... banuiesc ca amenzile neplatite duc la imposibilitatea platii impozitului pe casa....daca nu achiti totul si nu la executare...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Datori neplatite gabriel672 gabriel672 daca nu este platit impozitul la casa amenzi impozit masina ce se poate intampla si unde trebuie sa ma adresez ? (vezi toată discuția)