avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Datori neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Datori neplatite

daca nu este platit impozitul la casa amenzi impozit masina ce se poate intampla si unde trebuie sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:57, 20 Octombrie 2015
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Dv sunteti titularul de rol fiscal ,care detine debite in urmarire aferente impozitul la casa amenzi impozit masina
Aceste debite va vor fi comunicate anul urmator nasterii debitului prin impunerea anuala
Neachitarea in termenul legal a impozitelor,amenzilor ,poate determina autoritatea fiscala sa demareze procedura de executare silita a contribuabilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului unui mijloc de transport al unei persoane decedate Andrei_Manolache Andrei_Manolache Buna seara! am un automobil care este inmatriculat pe numele tatalui meu care este decedat de 12 ani, actele masinii nu au fost schimbate dupa succesiune, ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Mașini radiate Maracineanu Bogdan Maracineanu Bogdan Bună ziua, acum câteva zile m-am trezit cu un plic la poștă în care sunt înștiințat că am de plată impozitul pe 2 ani pentru 2 mașini a căror ... (vezi toată discuția)