avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie 200

Sa incepem: lumea mi-a spus ca trebuie sa depun la ANAF o declaratie privind profitul facut din cedarea folosintei bunurilor (mai exact, am pe cineva in chirie), am fost la ANAF, acolo nimeni nu te baga in seama, birou de informatii lipsa... in fine, ajung la un ghiseu si mi se zice ca trebuie sa depun declaratia 200 doar daca contractul este in valuta (contractul fiind facut in lei)
Este adevarat ? Anul trecut tin minte ca am depus (cam in aceasta perioada) o declaratie cu mai multe rubrici in care era trecut si profitul net, brut, impozit etc, dar nu mai stiu care (cred ca era 201 sau 210)

Azi fiind ultima zi, patesc ceva daca trebuie totusi sa o depun si o fac maine ?

Scuze daca pun intrebari prea simple, e primul contract de inchiriere.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
dotuletz, utilizator
Cel mai recent răspuns: dotuletz , utilizator 11:41, 16 Mai 2011
Da, de anul acesta, cei care au obtinut venituri din cedarea folosintei bunurilor(inchiriere) in lei, nu mai depun formularul 200, cu conditia expresa sa fi inregistrat contractul de inchiriere la inceputul lui la administratia financiara.
Mersi, deci am scapat de o grija.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii anaf pfa si pf cedare folosinta norna norna Buna ziua, va rog o parere pe urmatoarea situatie. Daca am venituri din mai multe activitati, o data ca persoana fizica din cedarea folosintei bunului, si ... (vezi toată discuția)
Plata impozit inchiriere locuinta amphora amphora Buna ziua, Am incheiat pe 15 august a.c.un contract de inchiriere locuinta in calitate de proprietar, pe care il voi inregistra la Admin Fin. Intrebare: daca ... (vezi toată discuția)
Cum aflu/calculez impozitul pe venitul global? apollo apollo M-ar interesa modalitatea de calcul a impozitului pe venitul global. Dominiciliul este in strainatate si singurul venit este cel din inchirierea apartamentului ... (vezi toată discuția)