avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii anaf PFA si PF cedare folosinta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii anaf PFA si PF cedare folosinta

Buna ziua,

va rog o parere pe urmatoarea situatie.
Daca am venituri din mai multe activitati, o data ca persoana fizica din cedarea folosintei bunului, si a doua oara din activitati independente pe cod CAEN PFA, cum fac declaratia 200?
Venitul din cedarea folosintei bunului trebuie cuprins in declaratia 200? Sau este suficient sa se faca declaratia 220 la inceptul contractului de inchiriere si in baza acestuia se plateste impozitul anticipat?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 11:19, 23 Octombrie 2014
Buna ziua!
Daca venitul din cedare folosinta bunuri este calculat in valuta, se va depune o singura declaratie 200 care cuprinde acest tip de venit cat si cel din activitati independende.
Daca venitul este in lei, depuneti declaratia 200 numai pentru activitati independente, iar pentru venitul din cedare depuneti doar declaratia 220.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 pentru pfa cu cod caen 6820 irinapopescu01 irinapopescu01 Am un PFA autorizat pe cod caen 6820, inchirierea si subinchirierea spatiilor si desfasot activitate pe acest cod. Sunt pe sistem real. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Plata impozit inchiriere locuinta amphora amphora Buna ziua, Am incheiat pe 15 august a.c.un contract de inchiriere locuinta in calitate de proprietar, pe care il voi inregistra la Admin Fin. Intrebare: daca ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)