avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act notarial de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act notarial de stat

am cumparat o casa si teren intravilan aferent in suprafata de 1234mp in anul 1992 luna februarie cu acte prin notariatul de stat. aceasta suprafata este trecuta in tiltul de proprietate al mostenitorilor tatalui fostului proprietar si asta din greseala comisiei de atunci, deoarece titlul de proprietate este din anul 1999. astazi unul din mostenitori ne cere o suma de bani pentru acest teren intravilan. ce trebuie sa facem noi pentru a putea face intabularea atat a casei cat si a terenului aferent, pt ca am vrut sa intabulam si nu se poate pt ca terenul este trecut pe acel titlu de proprietate. va mumltumim.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:59, 16 Mai 2011
Atacati T.P. in instanta de nulitate absoluta. Daca in contractul de v-c este prevazuta si siprafata respectiva de teren pe care mostenitorul vrea sa va o vanda adoua oara.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate teren emil6702 emil6702 In 1999 3 mostenitori depun cerere pt reconstituirea dreptului de proprietate. In 2000, primaria locala emite titlu de proprietate doar pt 2 mostenitori ... (vezi toată discuția)
Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate rallu28 rallu28 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta: In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)