am cumparat o casa si teren intravilan aferent in suprafata de 1234mp in anul 1992 luna februarie cu acte prin notariatul de stat. aceasta suprafata este trecuta in tiltul de proprietate al mostenitorilor tatalui fostului proprietar si asta din greseala comisiei de atunci, deoarece titlul de proprietate este din anul 1999. astazi unul din mostenitori ne cere o suma de bani pentru acest teren intravilan. ce trebuie sa facem noi pentru a putea face intabularea atat a casei cat si a terenului aferent, pt ca am vrut sa intabulam si nu se poate pt ca terenul este trecut pe acel titlu de proprietate. va mumltumim.
Atacati T.P. in instanta de nulitate absoluta. Daca in contractul de v-c este prevazuta si siprafata respectiva de teren pe care mostenitorul vrea sa va o vanda adoua oara.:(
Fara titlu
gabriel13
locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate
rallu28
Buna ziua.
As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta:
In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)