avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACTE NECESARE ANGAJARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACTE NECESARE ANGAJARE

Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti care sunt acum pasii necesari ptr angajare.
Se declara postul nou creat la somaj. Acesta face dispozitie de repartizare (am deja persoana). Problema e ca somajul face repartitia cu o anumita zi, iar eu trebuie sa declar prin Revisal cim cu o zi inainte de incepere. Daca ei imi fac repartitia azi, eu ieri ar fi trebuit sa declar cim-ul, nu ?
Apoi , toate actele se depun intr-un dosar al salariatului care se tine la firma .Acestea sunt: fisa medicala de medicina muncii cu apt, copie certificat nastere, copie buletin, copie act de casatorie, copie act studii, fisa postului, criterii de performanta , de evaluare in ROI (?) etc.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:38, 16 Mai 2011
1. Totul este la fel ca si pana acum, cu exceptia transmiterii inregistrarii CIM in Revisal cu o zi inainte de inceperea activitatii.
2. Dispozitia de repartizare de la Somaj nu este obligatorie. Obligatorie este transmiterea la Somaj a listei cu locurile de munca vacante.
3. In rest vad ca stiti ce trebuie sa faceti.
4. Ii puteti face CIM si primiti repartitia mai tarziu si o puneti la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cim la itm GeorgeRV GeorgeRV 1.Cele 20 zile legale ptr inregistrarea CIM sunt calendaristice sau lucratoare ? 2.Poate si angajatul sa depuna CIM la ITM ? 3.Care sunt documentele care ... (vezi toată discuția)
Dispozitie repartizare somaj remuspr remuspr Este necesara dispozitie de repartizare in cazul unui contract de munca incheiat cu un pensionar ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Inspectia muncii Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua tuturor! in cazul in care am doar fisa de aptitudini vizata cu \"apt\" de la inspectia muncii, semnata si parafata, altceva nu am primit de la ... (vezi toată discuția)