avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la munca dupa 2 ani de stat acasa pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la munca dupa 2 ani de stat acasa pentru cresterea copilului

Sunt mama unui baietel care implineste 2 ani pe 29 mai 2011. Pe data de 30 mai trebuie sa ma reintorc la vechiul loc de munca pentru a+mi relua activitatea dupa o absenta de 2 ani si ceva. In cazul de fata mentionez ca locul meu de munca e suspendat pana in data reinceperii activitatii. As dori la 2 intrebari sa+mi raspundeti mai pe intelesul meu.

1. daca ma reintorc la munca pe data de 30 mai firma privata la care lucrez poate sa nu ma mai primeasca? In acest timp de 2 ani nu m-au mai sunat si nici eu si mai sunt 2 saptamani. mentionez ca in luna aprilie anul acesta am primit prin posta acasa cartea de munca.

2.iar in cazul in care nu vreau sa ma mai intorc cum procedez? neavand de gand sa mai lucrez nici macar o zi in aceasta firma. pot suna sa le spun ca nu ma mai intorc si ce trebuie sa mai trimita sa-mi trimita prin posta firma avand sediul in afara bucurestiului.precizez ca nu as mai vrea sa ma deplasez pana la ei pentru nici-o hartie de semnat. Daca se poate prin posta.

Va multumesc.Toate cele bune!
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters186361, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ElenaButnaru ElenaButnaru Buna ziua! Lucrez la un restaurant.Dupa cum stiti este o activitate suspendata momentan.Toata firma este in somaj tehnic.Doresc sa ma intorc la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Demisie sau comun acord? chiriachez chiriachez Buna seara! as avea si eu o nedumerire. Peste o luna imi expira concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani. Nu mai vreau sa ma mai intorc la vechiul loc ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa concediu de maternitate erika1980 erika1980 buna ziua, as dori sa intreb ce se intampla in cazul in care angajatorul nu mia dat inca nici un raspuns ,iar azi trebuia sa merg la munca.mi sa raspuns ieri ... (vezi toată discuția)