avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cetatenii straini, dr de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cetatenii straini, dr de proprietate

cum pot dobandi cetatenii straini resedinta in romania? O pot dobandi daca au o firma in strainatate si isi deschide punct de lucru in Romania? Daca firma are punct de lucru in tara poate dobandi dreptul de proprietate asupra terenurilor pe acea firma? sau in ce alt mod pot sa cumpere terenuri pe teritoriul Rom?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 14:32, 16 Mai 2011
cetatenia si dobandirea dreptului de proprietate se face in aceleasi conditii ca si pentru cetatenii romani.
Cetatenii straini nu pot achizitiona terenuri pe teritoriul Romaniei, pot insa sa-si infiinteze o firma in Romania si sa cumpere in numele acelei firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane fizice straine care doresc proprietati in tara claclacla claclacla Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns legal... O persoana de cetatenie egipteana doreste sa achizitioneze o proprietate si probabil sa si locuiasca ... (vezi toată discuția)
Casa alinaralu alinaralu Buna Seara, As dori sa stiu daca se poate,un italian fara domiciliul in tara poate sa cumpere o casa in romania si daca da cam ce acte i-ar trebui? ... (vezi toată discuția)
Terenuri Ramona1982 Ramona1982 o persoana fizica straina are dreptul sa cumpere terenuri pe teritoriul romaniei? stiu ca o persoana juridica are dreptul. daca are voie imi puteti spune ce ... (vezi toată discuția)