avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Rezident in Italia doresc un credit pentru initierea ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Rezident in Italia doresc un credit pentru initierea unei afaceri

sunt in italia si vreau sami deschid o cofetarie aici in italia. pot sa ma imprumut la o banca italiana ca sa imi deschid mica mea afacere? daca da ce acte imi trebuie pentru imprumut la banca? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:37, 6 Iunie 2011
Cel mai exact raspuns il puteti obtine de la banca de la care doriti creditarea.
Pentru a obține un credit de la banca trebuie sa va adresati băncii de la care doriți sa obtineti finanțarea deoarece condițiile de creditare diferă de la banca la banca , precum si garantiile solicitate.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene davidenco davidenco Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pot accesa un credit cu venit de 760 lei? petrache anisoara petrache anisoara la salariul de 760 ron ce banca mi-ar acorda un imprumut (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)