avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Pot accesa un credit cu venit de 760 lei?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Pot accesa un credit cu venit de 760 lei?

la salariul de 760 ron ce banca mi-ar acorda un imprumut
Cel mai recent răspuns: OVB Allfinanz , Consultant credite si finantari 11:05, 14 Iunie 2011
Conditia este ca contractul de munca sa nu fie pe perioada determinata. toate bancile va pot acorda imprumut, o alta conditie, pt majoritatea, sa aveti o vechime in serviciul actual de minim 6 luni, sa nu fiti in baza de date a Biroului de credit si sa nu mai aveti alte datorii.
Orice banca acorda împrumuturi in anumite condiții care in linii mari sunt aceleași dar care pot si diferi de la o banca la alta. Sfatul meu este sa va adresati la câteva bănci in vederea contractarii imprumutului de care aveți nevoie si atunci veți vedea exact ce condiții vi se impun.;)
Succes!
E putin probabil sa va acorde o banca credit cu un salariu mai mic de 1000 de ron. Mult succes insa!:D
Sunt sanse foarte mici sa obtineti un credit, ceva mai multe sanse ati avea daca apelati la companii de genul Provident..eu unul nu va recomand acest lucru deoarece desi va spun toate costurile acelui credit, dobanda este undeva la 75%, asa ca nu va lasati pacalit, la final tot dumneavoastra sunteti cel care plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate si credit in numele meu Gociu_g Gociu_g Buna seara. Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fiu sters din biroul de credir? Sendrilaru Mihaela Sendrilaru Mihaela Am un credit la provident. Din cauza unor probleme in familie am intarziat cateva luni si figurez ca rau platnic. Doresc sa imi fac o refinanatare la banca ... (vezi toată discuția)
Credit pentru romani cu resedinta in strainatate - acte necesare. N_&_K_43 N_&_K_43 buna ziua....lucrez in spania cu contract de munca de 7ani....as dori un imprumut in romania pentru renovarea unui apartament ,,,ce sanse am sa mi se acorde ... (vezi toată discuția)