avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa fiu sters din biroul de credir?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa fiu sters din biroul de credir?

Am un credit la provident. Din cauza unor probleme in familie am intarziat cateva luni si figurez ca rau platnic. Doresc sa imi fac o refinanatare la banca unde am salariul ,dar nu pot ,din cauza biroului de credit. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 08:47, 31 Mai 2018
Biroul de credit pastreaza inregistrarile 4 ani de la data la care s-au facut. S-ar putea sterge mai devreme la cererea institutiei de credit care a cerut inregistrarea sau prin hotarare a instantei. Incercati o refinantare de la o alta banca, nu toate au aceleasi criterii interne de acordare a imprumuturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)
Obtinerea creditului de nevoi personale AxeExcite AxeExcite Buna! Am si eu o intrebare. Daca un membru al familiei este rau platnic sau ceva de genu, restu familiei poate obtine credit de la banca? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)