avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, sunt în biroul de credit dar fără ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, sunt în biroul de credit dar fără datorii, și ...

Bună ziua ,sant în biroul de credit ,dar fără datorii , și un mic împrumut la Provident, as vrea sa fac o descoperire de cont la banca , Sant verificat și la anaf , Am șanse. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:32, 25 Ianuarie 2025
Buna ziua

Din cate ati spus, da, aveti sanse.

Majoritatea bancilor nu solicita comision de analiza dosar si multe au implementata aceasta facilitate in aplicatii/online banking, deci nu va costa nimic sa incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot accesa un credit cu venit de 760 lei? petrache anisoara petrache anisoara la salariul de 760 ron ce banca mi-ar acorda un imprumut (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Furt identitate si credit in numele meu Gociu_g Gociu_g Buna seara. Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)