avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare: cine face parte din comisia de vot are a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare: cine face parte din comisia de vot are a doua zi liber de la locul de munca?

=D>buna ziua
ma intereseaza daca o persoana este membra in comisia de votare a doua zi este libera de la serv???????. Ce lege invocam????? MULTUMESC=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:22, 18 Mai 2011
Pai pentru ce sa fiti libera. Nu ati fost platita pentru orele din ziua votarii?
Buna dimineata,
Din cite stiu eu de la primaria din Sng.membrii din comisia de votare nu au liber urmatoarea zi.Sunt platiti cu o suma rezonabila,pentru aceasta activitate.Unii dintre ei sunt si profesori,si ( luni- a doua zi) merg la cursuri,asta o stiu cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratia presedinti sectii de votare 15 nov 2009/6 dec 2009 ana cata ana cata imi cer scuze daca intrebarea mea nu se regaseste in topicul care ar trebui ,la care s-ar incadra. care este remuneratia unui presedinte al sectiei de votare, ... (vezi toată discuția)
Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)