avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil

se mai acorda cate un salariu mediu pe unitate pentru nasterea unui copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 16 Mai 2011
Buna ziua,
lucrez intr-o unitate bugetara si mie mi s-a raspuns ca nu mi se poate acorda un salariu mediu pe unitate pentru nasterea unui copil deoarece "a expirat CCM pe unitate si ca urmare nu au o baza legala prin care sa imi acorde acest salariu.....".....incercati...poate dvs o sa aveti mai multa bafta.....dar spuneti si pe forum daca obtineti acest salariu la care inca avem dreptul...dar depinde....
amihaelat a scris:

se mai acorda cate un salariu mediu pe unitate pentru nasterea unui copil?

Acest ajutor de nastere se acorda numai daca este prevazut fie in c.i.m., fie in ccm la nivel de angajator, fie in ccm la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului sau in R.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate - bonus la nastere butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2010 art 16 (2) dumitrascuangelica dumitrascuangelica Buna ziua, imi poate spune cineva daca aceasta lege se aplica si in domeniul privat pentru prima de nastere pe anul 2010?daca da inseamna ca aceasta prima ar ... (vezi toată discuția)