Buna ziua , as avea o mare nelamurire si m-am saturat sa fiu trimisa din usa in usa si sa nu gasesc un raspuns concret si precis .
Cazul apartine bunicii mele (61 ani ) , care nu are absolut nici un venit ( nu lucreaza de 1 an , nu ia pensie ,absolut nici un venit ! ) si doreste sa beneficieze si ea si bunelul meu de ajutor social . Bunelul meu fiind paralizat , nici acesta nu are nici un fel de venit . In urma cu 7 ani si-a pierdut cartea de munca si nu si-a mai gasit anii de vechime. A fost la primarie si i-a spus ca el trebuie internat sa beneficieze de ajutor social , dar internarea ( pentru ca nu are asigurare medicala ) ajunge 600 RON si ea nu dispune de acesti bani.
Cum ar trebui procedat ? nu exista nici o lege pentru cei fara venit ?
VA ROG AJUTOR ! SUNT DISPERATA !
va multumesc din suflet !
Bunica mea a depus deja actele pentru asa ceva dar a fost respinsa cererea. Dupa un an de zile a ajuns si rezultatele de la contestatie si au fost negative.
unde a batut i-au fost inchise toate usile.
Kyandra multumesc pt raspuns, am incercat sa-l incadram la o grupa de handicap dar nu i-a dat nici macar gradul 3. Este imobilizat la pat , nici o comisie nu a venit sa-l vada si nici actele pentru grad nu i s-au aprobat.a facut contestatie ,raspunsul a fost unul negativ.