avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina radiata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina radiata

buna ziua,as avea si eu o nelamurire legata de o problema,am avut o masina cu nr straine la un control am fost oprit de politie si au constata k masina este radiata la ce sa ma astept si cat ar dura proceduri legale,fapta a fost in ianuarie mentionez k am fost la procuratura si mi-au spus k dosaru este la politie am fost la procuraturala sfarsitu luni trecute
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 15:56, 16 Mai 2011
Pai cea mai avizata informatie v-o poate oferi tocmai organul de cercetare penala. Asa ca ar fi bine sa mergeti la organul de politie care instrumenteaza dosarul si sa solicitati informatii cu privire la stadiul cercetarilor. Oricum ar trebui sa fiti chemat la audieri. La finalizarea actelor de cercetare, politia va inainta dosarul parchetului, cu o propunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bmyra63 bmyra63 am un dosar penal facut in data de 17 aprilie 2011 si pana acum nu am fost chemat decat la politie,eu impreuna cu martorii mei de am dat o declaratie .au ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)