avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scaderea salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scaderea salariilor

buna ziua. Conducerea vrea sa ne scada salariile.Noi nu vrem.Ce putem face?Daca nu semnam actul aditional de micsorare a salariului ce poate face seful?Ne poate micsora salariul?
Cel mai recent răspuns: zorro22 , utilizator 09:21, 17 Mai 2011
Unilateral nu se poate modifica salariu, insa exista posibilitatea restructurarii anumitor posturi pentru a mentine actualele salarii.
legat de acest subiect am si eu o intrebare....daca sunt reincadrat pe motiv de restructurare mi se poate micsora salariu unilateral?...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare functie Vioreld Vioreld stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc. (vezi toată discuția)
Act aditional de modificare contract de munca Chanell0769 Chanell0769 Buna ziua, voi intra direct in subiect, lucrez intr-o firma de consultanta in constructii, firma fiind din Anglia. La sfarsitul lunii septembrie a venit pentru ... (vezi toată discuția)
Diminuarea salariului prin acordul partilor Ionut B Ionut B In principiu, este valid actul aditional prin care se micsoreaza salariul de baza, sau se afla sub incidenta art. 38 - Codul Muncii? (vezi toată discuția)