avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta de divort in spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta de divort in spania

buna ziua,intrebarea mea este: pot sa ma casatoresc a doua oara fara probleme? daca nu mi-am schimbat numele dupa divort¿pt ca nu sa mentionat in sentinta,divortul sa efectuat in spania si nu este mentionat in sentinta ca imi reiau numele de fata,de aceea nu lam schimbat ,dar mi-e frica sa nu am probleme cand o sa ma casatoresc a doua oara,pt faptul ca de ce port numele fostului sot. oare daca fac o declaratie la notar pe proprie raspundere ca port numele fostului,ar fi buna? sau imi trebuie de la notar din spania semnata de el,cum ca ar fi fost de acord ca eu sa i port numele?
Cel mai recent răspuns: ioana1983 , utilizator 16:48, 25 Mai 2011
Informativa cum meste legislatia spaniola in ce priveste numele si nu luati hotarari de una singura .Mergeti la un avocat in Spania si rezolvati problema numelui dupa care radiati casatoria anterioara din registrul de casatorii (la locul unde s-a incheiat prima casatorie ) , apoi va ganditi la cea de a doua casatorie.
buna! in rom i radiat deja divortul(sant divortata din 2007). problema ie ca ei nau nici idee ca trebuia sa mentioneze in divort ca trebuie sa imi schimb numele,( eu nu am stiut ca trebuia sa le zic io).
Daca in hotararea de divort nu este mentionat faptul ca trebuie sa va reluati numele de fata, fapt ce inseamna ca dupa divort veti purta numele avut in timpul casatoriei .... in speta, va puteti casatori a doua oara.
buna! in rom i radiat deja divortul(sant divortata din 2007). problema ie ca ei nau nici idee ca trebuia sa mentioneze in divort ca trebuie sa imi schimb numele,( eu nu am stiut ca trebuia sa le zic io).
va multumesc.dubiile mele erau ca nu cumva sa ajung in romania (sant in spania acum) si sa imi spuna ca imi trebuie semnatura de la el (ca si el ie tot in spania).

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate Anna1977 Anna1977 Ma numesc Ana,sunt casatorita in Spania cu cetatean spaniol de 11 Ani, despartita de 10,dar neavand necesitatea de a divorta nu am divorta. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)
Divort, certificat de nastere minor neagualina neagualina Buna ziua.am divortat la notar in bucuresti anul trecut.In timpul casatoriei Am dat nastere unui baietel in anul 2009 in spania copilul nu are tata biologic a ... (vezi toată discuția)