Va rog doresc un raspuns urgent.In curand am un proes si judecatorul mi-a spus ,,sa sa fac dovada achitarii taxei judiciare corespunzator valorii de 1din valoarea masei succesorale calculata conform art.3ind.1din leg.146/1997""intrebarea mea este;CAND AM INTRODUS ACTIUNEA DE ANULARE ACT SUCCESORAL ,NU AM TIMBRAT CU NIMIC SI NICI NU STIU CE VALOARE SA PUN, SI NICI ACEASTATAXA JUDICIARA NU STIU CAT ESTE....VA ROG SA MA AJUTATI...VA MULTUMESC
Evaluati bunul sau bunurile( provizoriu, daca nu aveti alt criteriu de evaluare) si in functie de valoare ,calculati conform Legii 146/1997, aflati valoarea in lei pe care trebuie sa o platiti la serviciul de impozite si taxe locale la primaria de domiciliu. Altfel o sa va respinga cererea de chemare in judecata ca "netimbrata".
Dupa evaluarea proprie,aveti posibilitatea de a fi scutit de taxa de timbru pt. venituri nete de 500 ron lunar/membru familie sau 50% pt. venituri de 800 net lunar/membru familie.
Partaj
ANDRONESCU
1.La partajarea bunurilor am cerut o cota de 60%. Am platit o taxa pentru diferenta de 10%. In conditiile in care nu voi primi aceasta cota, din bunurile ... (vezi toată discuția)