avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii la fisc

am o mare nelamurire si nush cum sa ii dau de cap .....am infiintat firma de curand, am facut azi contractele de munca am mers la itm am dus revisalul totul in regula...mai trebuie sa merg la fisc pentru vreo declaratie sau cum se procedeaza?...va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 18:40, 16 Mai 2011
Trebuie sa mergeti la anaf si sa declarati vectorul fiscal, care va permite sa depuneti declaratiile acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuie sa depun pentru un angajat la o intreprindere individuala neplatitoare de tva? Mcorina Mcorina Buna ziua, Am infiintat o intrepr individuala anul trecut,si pana in prezent a functionat fara angajati(doar fondatorul lucrand pe ea). Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 georgeiuly georgeiuly Asoc de proprietari care au contract cu firme de administrare (deci contabilitatea) trebuiau sa depuna decl 010 pana pe 25 mai sau numai cand intervin ... (vezi toată discuția)
Tva si profit - declaratii nedepuse bakita bakita buna seara, as dori sa stiu pentru in SRL fara activitate - de ani buni; fiscul a trimis acasa o notificare pentru nedepunerea in termen a del. tva si decl ... (vezi toată discuția)