avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchidere PFA

Buna ziua,

In 2009 mi-am luat autorizatie de traducator si am mers si la ANAF sa ma inregistrez. Nu sunt platitor de TVA. Din 2009 de cand am aceasta autorizatie nu mi-am facut nici stampila si nici nu am castigat vreun ban, in consecinta nu mi-am luat nici chitantier nici borderou sau ce altceva mai trebuie. Am depus in fiecare an declaratia 220 si am platit un impozit minim in avans dar declaratie de venit nu am depus pentru ca nu am avut absolut niciun venit din aceasta activitate.
Intrebarea mea este: ce ar trebui sa fac ca sa inchid acest PFA in conditiile date?
Cel mai recent răspuns: DanaXSerban , utilizator 14:56, 26 Mai 2011
Trebuie mers la Administraţia Financiară de care aparţineţi pentru a lua legătira cu inspectorul care răspunde de dumneavoastră ca PFA. Chiar dacă nu aţi avut activitate trebuie făcut un proces verbal de inspectorul de la finanţe
Multumesc frumos pentru raspuns!

Numai bine,
Dana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)