Un prim pas a fost facut - sesizarea organelor de politie - in ceea ce priveste savarsirea faptei prevazute si sanctionate de art.193 C.pen.
Aceste sicane trebuiesc tratate cu calm si obiectivitate iar daca nu exista motive justificate vor fi solutionate nefavorabil pentru cel care a facut sesizarile la institutiile respective. Din cele expuse se ridica totusi o intrebare " care este motivul real al acestor actiuni ale faptuitorului", cand veti raspunde poate reusiti sa puneti si capat problemelor.
Va multumesc pentru raspuns mai intai de toate.
Motivul real al acestor actiuni ale faptuitorului imi sunt necunoscute. Doresc sa mentionez ca respectivul are serioase probleme de comportament si integrare sociala, si desi are studii superioare, are lacune mari in ceea ce priveste educatia, nestiind sa salute, copii lui facand acelasi lucru, ba chiar injurand vecinii, sau venind la ore tarzii vorbind cu glas tare si/sau tipând pe holul imobilului până la intrarea în apartamentul respectiv.
Motivatia lui este de a pune mana pe apartamentul mamei, apartament bine pozitionat in centrul Constantei, lucru pe care l-a şi pronunţat o dată când a spus că o să primim la amenzi până nu vom mai putea să le achităm, apoi va prelua el creanţa şi noi vom rămâne fără apartament, în stradă.
Acestea sunt mici "petice" citate din memorie...
As dori să cer organelor de anchetă audierea lui cât şi a noastră la poligraf, pentru a se constata faptul că minte, şi nu cunosc cum aş putea cere acest lucru.
Vă mulţumesc din nou anticipat pentru răspunsul dvs.
În prezent adun probe incriminatoare împotriva lui, şi credeţi-mă că nu sunt puţine acestea... însă hărţuirea familiei mele, în principal a mamei mele, aduce mari traume psihologice, care doresc să fie evitate şi îndepărtate.
Ce altceva aş putea face legal pentru împiedicarea individului de a-mi mai ameninţa familia şi intimida martorii, cu relaţiile pe care le are? Există un articol care să prevadă protecţia familei mele şi amartorilor? Vă mulţumesc!