avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii contributii sociale pensionari PFI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii contributii sociale pensionari PFI

Care sunt contributiile sociale obligatorii pentru un pensionar care dobandeste venituri dintr-o profesie liberala?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 07:27, 19 Mai 2011
daca am avea legi clare, am gandi unitar si am actiona toti la fel, insa cum la noi toate sunt o nebuloasa, cred ca singura obligatie a acelei persoane este impozitul de 16% pe venitul realizat. In rest...;)
si cota de sanatate, 5,5% din venitul net realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar inregistrat pfa - care sunt contributiile obligatorii? stelach stelach Buna ziua, un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Pfa cafedelmar cafedelmar Va multumesc ,ca existati, V-as ruga mult daca puteti sa-mi spuneti care sunt obligatiile unei pfa(taximetrie)fata de casa de pensii,in situatia in care are ... (vezi toată discuția)
Obligatii pentru venituri profesionale pfa in cazul unui pensionar jorjinag jorjinag Sunt pensonat anticipat partial.Daca realizez in acest an venituri din profesii liberale ca PFA din relatia cu o unitate,ce obligatii de plata si de declarare ... (vezi toată discuția)