avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fisa medicala necesara la angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fisa medicala necesara la angajare

unde trebuie sa merg pt a obtine fisa medicala pt angajare pe postul de sofer.multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: SISSInew , utilizator 05:32, 17 Mai 2011
la un cabinet specializat in medicina muncii, insa angajatorul trebuie sa aiba un contract incheiat cu un astfel de cabinet si daca este dispus sa va angajeze este de datoria lui sa va faca programarea la acel cabinet medical de medicina muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)
Procedura intocmire dosar medical angajare XTN89 XTN89 Buna ziua. Recent am promovat un concurs pentru un post in primarie. Angajatorul mi-a spus sa merg la medicina muncii si vreau sa stiu exact etapele. 1. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic familie si/sau fisa de aptitudine Alina Pene Alina Pene La angajare, salariatul trebuie sa prezinte adeverinta de la medicul de familie cu specificatia \"apt de munca\", sau angajatorul trebuie sa-l trimita la ... (vezi toată discuția)