avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trecerea proprietatilor dupa partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trecerea proprietatilor dupa partaj

buna seara,va rog sa ma ajutati cu o mica informatie,mai exact cine cunoaste procedura ce trebuie urmata dupa obtinerea hotararii de partaj pt a trece proprietatile pe numele persoane mentionata in hotarare si daca poate face acest lucru o alta persoana,in speta fiul sau fiica?are nevoie de imputernicire in acest sens sau este suficient sa aiba toate actele necesare la mana?va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 02:49, 17 Mai 2011
trebuie sa legalizati hotararea irevocabila prin care vi s-au atribuit imobilele.
buna seara,toate actele sunt legalizate.ruda de gradul 1 poate sa treaca proprietatile fara o procura?multumesc
Procura legalizata prin care imputerniciti pe...... sa va reprezinte sau sa reprezinte persoanele din hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns exact loricica79 loricica79 in 99 am cumparat impreuna cu fostul sot un ap cu contract de mana,in 2005 am divortat aducand probe in instanta ca ap respectiv a fost cumparat de noi am ... (vezi toată discuția)
Moștenire ilisuanana68 ilisuanana68 Bună ziua!In urma succesiunii am obținut un teren intabulat pe toți trei frații.Am construit o casa cu trei intrări separate dar cu pereți comuni.Acum ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)