avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... OBLIGATII CONTABILE SI FISCALE - PFA- FERMIER
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

OBLIGATII CONTABILE SI FISCALE - PFA- FERMIER

Buna ziua. Sunt un pensionar de 73 ani de la tara. Am infiintat un PFA -FERMIER,in anul 2010, fiind sfatuit de catre primarie, pt a obtine o subventie de la UE pt vacile de lapte. Nu am primit nici o subventie,(cred ca nu am indeplinit toate conditiile puse),si nu am derulat nici o activitate (operatiune ) prin PFA. Sunt obligat sa depun vreo declaratie la finante sau la asigurarile de sanatate si pensii,ca nu stiu. Trebuie sa platesc ceva, cuiva? ca nu vreau sa ma trezesc cu datorii si penalizari .
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 08:26, 17 Mai 2011
Trebuie să mergeţi la administraţia financiară de care aparţineţi pentru a lua legătura cu inspectorul în subordinea căruia sunteţi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - fermier auricaa auricaa Buna ziua. Pentru a primi subventiile pentru agricultura am fost nevoit sa imi infiintez un PFA -fermier . Va rog sa imi spuneti daca am vreo obligatie fiscala ... (vezi toată discuția)
Accesorii de plata pfa carmenred carmenred buna ziua.la inceputul anului 2007 mi-am inchis scurta activitate de pfa,iar la data radierii persoanei fizice toate impozitele erau platite la zi(conform ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)