avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract de munca ca si INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract de munca ca si INTREPRINDERE INDIVIDUALA

sunt administrator intreprindere individuala,si am o persoana ce munceste la mine careia vreau sa i fac carte de munca 4 ore.cat e minimul de salariu si cumv a trebui sa tin evidenta contabila?
Salariul minim pe economie pentru norma intreaga (8h) este 670 lei.In cazul in care in domeniul in care activati exista Contract colectiv de munca la nivel de ramura trebuie sa respectati conditiile de salarizare de acolo.
Referitor la evidenta contabila nu este nimic deosebit,tratati ca si pana acum salariul si contributiile ca si cheltuieli.
Trebuie sa intocmiti lunar D 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pe economie minimus minimus am actionat in instanta,pt ca nu sa respectat salariu minim pe economie,negociat la nivel de ramura CFRcare ar fi pt o perioada 670 si apoi 700. la noi exista ... (vezi toată discuția)
Nou angajata getvoi getvoi Buna ziua!As dori informatii despre drepturile unei nou angajate [comert-vanzatoare]conform legilor in vigoare ,salarizare, program de lucru ....!Multumiri ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru studii superioare in domeniul privat Eulaura Eulaura Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire! Care este noul salariu pentru studii superioare in mediul privat? Astazi ne-au fost prezentate noile contracte de ... (vezi toată discuția)